Saturday, 9 July 2011



Follow gune nie ,


Hai semua , aku nak bagitahu something yang mungkin penting jugak bagi korang yang tak boley nak follow blog aku , Okay aku tak tahu pulak , lepas aku tuka alamat blog , orang lain tak boley follow , so korang kalau nak follow tuh ,  korang jangan tekan yang   Tumblr & Dashboard Tumblr Button tu just tekan yang navbar biase , follow tumble aku tuh da bngong , aku setkan BLOG ID untuk alamat yang lame , so tak boley pakai lah . Okay. Paham? GOOD. Bye

2 comments:

  1. kena betolkan r kod follow tumblr button tu. huhu.

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA XD nice je.goodbye

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Komen yang baik-baik je ye?