Thursday, 1 August 2013

Uitm?

Greeting Text

Asalamualaikum wbt. Camne puasa? Ada okay semua? Ade yang ponteng puasa? Haaa pandai ponteng pandai lah ganti puasa balik. Alhamdulillah dah hari ke 24 kita berpuasa. Yeay! Hehe Okay uitm? Hmm uitm? Ape yang ada dalam uitm nie? Ish jangan pandang rendah kat uitm nie. Uitm pun bagus boh. Okay. Aku tulis entry ini sebab nak tanye kepada akak-akak atau abang-abang senior kat uitm. Tak kira lah kat mana-mane negeri pun. Asal kan uitm.

Hehehe, nak tanye ape persiapan dari segi mental dan fizikal yang kita patut ada? Ape barang-barang yang wajib ade sepanjang kat uitm nanti? Fuhh macam-macam sebenarnya nak tanye tapi tapi tapi takut takda yang respond. ~.~ forever alone. Wuwuwuuu. Tak sampai sebulan je lagi nak masuk degree dah. Isk isk sedihnya nak merantau pi peneng sana. Isk isk harap-harap ada hikmah Allah letak aku kat sana. Amin, mungkin jodoh aku kat sana, Eh? sape tahu kan kan. Ok ok ok dah mengarut sampai kesitu pulaks. Okay bye wssalam ;-)



Klik untuk bace cerita paling latest

P/s ; Bakal Mahasiswi Uitm Pulau Pinang (Nanges)

5 comments:

  1. jangan nanges tercampak jauh jauh. ain dulu pon mula mula xmo gi xmo gi. sekarang rasa mcm bangga gila lah sbb dpt stay dkt tempat org untuk 3tahun. and i learn so many thing, ain dpt travel byk negeri, ain dari jb tercampak dekat uitm kedah. so, take it easy. fikir positif k dear! goodluck :)

    ReplyDelete
  2. Cousin kita dapat Uitm Kedah juga. Huwaaa semua jejauh nie haaa. Ok thanks btw! :-)

    ReplyDelete
  3. Dont'w worry Nong, kena campak kat mane-mane sama je. Tapi yang penting Nong kena pandai utk survive.

    Tiey dah habis diploma 3 tahun kat uitm, pastu degree bulan 9 ni plak. Apa yang penting, Nong kena kuat & pandai manage masa. Persiapan dari segi mental & fizikal tu amat perlu.

    Good luck Nong :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Tiey! Betul-betul takut nie ;/

      Delete
  4. xpe,jadikan tuh sebagai pengalaman. bile lagi nk merase duduk jejauh.kan? orite! *prepare siap siap loghat utara.miahahhaa.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Komen yang baik-baik je ye?