Monday, 19 August 2013

Buat duit online.

Greeting Text
Assalamualaikum, entry harini cam tergerak hati nak share pasal 'Buat duit online' nie. Takkan lah aku nak cash out duit sengsorang. Mane best, Cashout ramai-ramai lagi best! Peh Peh Peh, Jangan risau, Sign up benda nie takyah ade blog pun takpe. Aku ulang, 'Yang takda blog pun boleh joinnnnn!'  Jangan risau takda charge prabayar. Takda harga daftar pun. Korang cuma perlukan kuasa dihujung jari untuk clik dan daftar benda tu. Taktahu mane nak daftrar? Clik sini >> 8Share.com. Senang dan pantas! Korang sign up dan terusss dapat RM1. Fuyooo Fuyooooo best tak? Meh aku tunjuk tutorial macamana nak daftar!

1) First pegi laman web >> 8Share.com
2) Tekan button 'Sign up'
3) Isi details pendaftaran.

3) Isi segala maklumat peribadi anda. Lepas tu siap lah account 8Share awak! And kalau nak take a tour pun boleh! And nak skip pun boleh!

Okay sekarang nak share camne nak dapatkan reward dari diaorang nie. Make sure kena ikut betul-betul tau tutorial nie. 
1) Ambik satu iklan 


 2) Bace ads, dan terus scroll ke step ke3. Ada button share. Just share jelah katmane mane! Simple!


Sedikit Tips untuk perkongsian. 
1) Bila share ads, letakkan ayat-ayat yang memberi tarikan kepada pembace! Baru diaorang rasa macam nak clik. Hehehe
2) Jangan pernah nak spam link ads nie kat mane-mane page. Share kat wall facebook sudah! Haa yang nie ramai blogger suka buat. Suka sangat letak kat shoutbox. Nyampah
3) Kongsikan dengan rakan blogger anda! (Kalau ade blog)
4) Makin rajin korang share, makin banyaklah duit yang korang dapat.  

Tuje lah kot tips dan tutorial buat duit online. Jom lah sign up, Takkan korang duk depan laptop 24 Jam semata-mata nak main game, berfacebook, bertwitter je? Tak rugi pun benda nie. Ramai yang dah join dan ramai yang dah cash out. Tinggal aku je belum cash out. Sedih tak sedih lah kan. Dengan duit tu korang leh buat simpanan! Kalau dah beribu ribu boleh cashout. Leh beli handphone yang canggih-canggih tak pun leh bayar internet rumah. Kan jimat! Hehehe Selamat bercashout! Dan Selamat Berdaftar!


Yang nie aku punye reward history. Alhamdulillah Syukur kepada Allah. Ingat 1 klik = RM0.20 tu amat berharga tau! And aku baru je daftar 2 Aug 2013 Sekarang dah ade RM30.00++++. Ape kan lagi korang yang banyak followers kat twitter/facebook dan yang hotstuff. Confirm beribu -.- Okay Takfaham entry nie bagitahu okay? (Takkan tak faham kot) Nak suh aku cliks pun boleh, make sure kena lah klik aku punye balik. Hehehe Nak tengok testimoni? Pegi sini ye >> Facebook 8Share. Banyak Testimoni. Hehe Bye, Wssalam

 p/s; Sekarang kalau daftar, Terus dapat RM1! Best kan? Jom daftar jom!

Kalau rase diri tu comel dari Siti Nurhaliza mari ke sini >>> 1 2 3 4 




4 comments:

  1. saya hendak cuma pula.
    www.iklan-1m.com

    ReplyDelete
  2. 8share sama dengan churpchurp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain kot, Kalau nuffnang dia ada sikit kaitan dengan churp-churp :)

      Delete
  3. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Komen yang baik-baik je ye?