Monday, 27 January 2014

Giveaway datang lagi.


Yeay, giveaway datang lagi. So kepada sesiapa yang berminat nak sponsor boleh pm aku kat facebook, ataupun pm aku kat page aku ataupun komen sahaja entry dibawah. Simple kan kan. So aku cari blogger yang tetap pendirian. Taknak yang kuat sembang. Taknak yang kuat kencing. Tolong eh tolong. Aku cari yang betul betul punya takda tipu tipu. k! Cun

 So kepada blogger blogger yang nak menaikan rating blog, nak naikkan trafic blog, nak tambah followers, like kat fanpage, apa apa sahaja lah. Boleh terua cntact aku.
 Antara barang yang boleh disponsor -----
- Topup (maxis/celcom/digi/etc)
- Barangan pos (beg/baju/tudung/etc)
- Barangan blog (doodle/edit blog/etc)
P/s : Bloglist n review unexcepted
- And what ever thing yang korang rasa logik nak sponsor.

Heheh Jom kita sama sama naikkan traffic blog jom jom. Tak rugi. Contact aku kalau nak jadi sponsor tau. Bye :)

4 comments:

Assalamualaikum. Komen yang baik-baik je ye?