Sunday, 16 October 2011

Result.

bitch, famous, frasi, funny, girls

Hi preepss, entry nie, khas untuk result Trial SPM aku. Huhu, Okayy, no bad lah result aku, makin cermerlangg ^_^ , aku harap result SPM , mesti lagi cemerlang dari result nie, Hihi
Bahasa Melayu : A
Bahasa Inggeris : C
Pendidikan Islam : A
Prinsip Perakaunan : E
Sejarah : C
Math : A
Biologi : E
Chemistry : D
Physic : D
Addmath : D
Okay, puas tengok result aku? Hihi, Yeah a stupid of me , Okayy aku akan perbaiki lagi. Okay lah nie, 3A2C3D2E. haha! Aje bengong aku nie, Ade orang tuh janji nak bagi something kan? takpela aku taj mengharap pun pemberian dari dia :) Eii. Dah lah aku tak de idea. Bye.

2 comments:

  1. Wahhh ~ bagosnyerr . Tahniah !

    ReplyDelete
  2. Eh, tak bagus pun, still ade yang kurang. Hihi thanks.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Komen yang baik-baik je ye?